jandarmi iulian pinteaÎncepând cu data de 1 decembrie, căpitanul Iulian Pîntea a devenit şef peste jandarmii de la Detaşamentul 3 Bicaz.

Ofiţerul a urmat cursurile Liceului Ministerului de Interne de la Ploieşti, în perioada 1997-2001, după care, în perioada 2001- 2005, a fost student la Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza”.

„Din anul 2005 şi-a desfăşurat activitatea în funcţia de comandant al grupei antiteroriste din cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil Piatra Neamţ, iar luni, 1 decembrie, când a fost promovat în noua funcţie, împlinise 10 ani de activitate în cadrul structurii antiteroriste”, a precizat lt. Marius Gămănuţ, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Neamţ.

jandarmi iulian pintea 02”Sunt bucuros că am promovat pe această funcţie şi sunt conştient că mă aşteaptă noi provocări ce vor implica noi responsabilităţi. De asemenea sunt mândru că, timp de un deceniu, am executat misiuni alături de cei mai buni jandarmi şi ţin să le mulţumesc că m-au acceptat ca lider şi camarad”, a afirmat căpitanul Iulian Pîntea. (ZCH NEWS)