0:00

Sîmbătă, 8 aprilie, la sediul Organizației PSD Roman s-a organizat o conferință de presă pentru prezentarea candidatului pentru primăria Roman. Anunțată inițial la aceeași oră cu lansarea de carte a fostului lider PSD Ioan Chelaru – unde era invitat, printre alții și fostul prim-minstru Adrian Năstase- ea a fost reprogramată după ce organizatorii și-au dat seama de gafa făcută. Au fost prezenți, președintele Organizației județene, Ionel Arsene, parlamentari PSD de Neamț, membrii biroului permanent local.

Candidatul PSD la Primăria Roman l-a evitat pe Leoreanu, ZCH NEWS - sursa ta de informații

În prezentarea candidatului, domnul Ionel Arsene a spus, printre altele: „Cu Marius Neculai primar, Romanul va face pași înainte, se va moderniza, iar eu, în calitatea mea de președinte al Consiliului județean, vă asigur de tot sprijinul Consiliului județean Neamț, vă asigur de sprijinul Guvernului României, pentru că atunci cînd vrei să faci proiecte mărețe ai nevoie de finanțare. Eu cred că, după primii trei ani de mandat de primar ai domnului Nicolaie, în Roman nu vor mai exista străzi fără apă, canal și asfalt. Vom avea o discuție după Paști și domnul Marius Neculai va veni cu o propunere de proiect pentru romașcani, pentru MAREA FAMILIE ROMAȘCANĂ.”

Întrebat fiind de ce nu a candidat la alegerile locale din anul 2016, împotriva domnului Leoreanu, domnul Neculai a răspuns: „Eu am luat această decizie nu pentru a candida împotriva unei persoane anume, mi-am dorit să candidez acum, pentru că acesta a fost momentul în care am simțit că în jurul meu se acumulează mai multă încredere. Nu mi-am dorit să candidez pentru a-mi oferi șansa unei revanșe; eu, cu domnul Laurențiu Leoreanu, am făcut echipă la un moment dat, mai mult decît atît, dînsul mi-a fost și profesor de matematică în liceu și cred că a fost un gest suficient de elegant să evit, măcar atunci cînd este posibil, o confruntare de acest gen.”

Marius Neculai vine din mediul de afaceri, este economist și are 42 de ani. Pentru cine a uitat, el a fost un tânăr deputat PDL și s-a făut remarcat prin remarcile acide la adresa actualului său partid. Este adevărat că între timp și Marius Nicolae și PSD-ul s-au reformat și și-au tocit asperitățile ideologice.

(D.A.)

Articolul precedentGALERIE FOTO Puţină lume la Pelerinajul de Florii de la Piatra Neamţ
Articolul următorFOTO Procesiune de Florii la Târgu Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.