tg tenis campClub „Tenis Bella” Târgu- Neamț vă invită la un campionat de tenis de câmp organizat în perioada 9-11 octombrie 2015, campionat ce va avea loc în urbea de sub Cetate.

Jocurile fac parte din cadrul Turneului Național de Tenis “Cupa Cetatea” Târgu-Neamț și se află la a VI-a ediție. Pe tabloul de joc al turneului sunt înscriși peste 100 de jucători din toata țara. Târgu-Neamț este reprezentat de 15 jucători ce vor disputa meciuri atât la simplu, cât și la dublu.

Meciurile se vor desfăşura pe terenurile de tenis de la Clubul Sportiv Școlar Târgu Neamț, Sala Polivalentă, Sala de Sport de lângă Stadionul Cetatea, cât și pe terenul de tenis de la Club „Tenis Bella” de pe strada „Mărășești”, lângă Colegiul Tehnic „Ion Creangă”.

Stelică Airinei, președintele Clubului „Tenis Bella” din Târgu-Neamț ne-a declarat că prin organizarea acestui campionat care se află la a VI-a ediție dorește să promoveze atât orașul Târgu-Neamț, cât și sportul local.

„Mă bucur că împreună cu membrii acestui club inimos am reușit să organizăm și în acest an acest turneu. Este o ocazie de a promova sportul local, imaginea orașului nostru și, de ce nu, chiar promovarea sportului în rândul tinerilor. Sperăm ca cei 15 jucători din Târgu-Neamț care s-au înscris la acest turneu să facă o figură frumoasă. Ne bucurăm de prezența a 100 de jucători din toată țara. Îi așteptăm pe iubitorii tenisului de câmp la acest campionat”, ne-a spus Stelică Airinei, președintele Clubului „Tenis Bella”. (C.T. STURZU)

Articolul precedent„Mame” amendate că-şi folosesc copiii la cerşit
Articolul următorInformaţie şi parfum de epocă în colecţia digitală a ziarului Avântul
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.