În perioada 28-31 octombrie, Forţele Aeriene Române organizează o campanie de promovare a carierei militare în 4 orașe: Suceava, Câmpulung Moldovenesc, Pașcani şi Târgu Neamț.

Campanie de promovare a carierei militare în 4 oraşe, printre care şi Târgu Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiProgramul campaniei este următorul:

  • Suceava-28 octombrie, începând cu ora 12.00, la Palatul Administrativ, sala ”Ștefan cel Mare”;
  • Câmpulung Moldovenesc-29 octombrie, începând cu ora 12.00, la Colegiul Național ”Dragoș Vodă” și la Colegiul Național Militar ”Ștefan cel Mare”;
  • Pașcani-30 octombrie, începând cu ora 11.00, la Casa de Cultură ”Mihail Sadoveanu”;
  • Târgu Neamț-31 octombrie, începând cu ora 11.00, la Casa de Cultură Târgu Neamț.

„În cadrul evenimentului, elevii de liceu vor afla detalii privind oferta educațională a învățământului militar de aviație și aspecte legate de cariera piloților și a militarilor Forțelor Aeriene, oferite de reprezentanți ai Academiei Forțelor Aeriene, Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene, dar și de militari din cadrul bazelor aeriene. Scopul campaniei este acela de a-i informa pe tinerii liceeni despre oportunitățile și posibilitățile oferite de o carieră militară. Evenimentul este organizat de Statul Major al Forțelor Aeriene, în colaborare cu Direcția Generală Management Resurse Umane și inspectoratele școlare din cele patru municipii”, se precizează într-o informare de presă. (ZCH NEWS)

Articolul precedentTrei șoferi „alcoolizați” și unul fără permis de jumătate de an
Articolul următorȘase stații de încărcare a mașinilor electrice în Piatra-Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.