0:00

200 de elevi de la Colegiul Naţional „Roman Vodă” din Roman au avut parte de-un mărţişor special, în prima zi a primăverii: o activitate antidrog, coordonată de lt. col Marius Pascaru din cadrul Jandarmeriei Neamţ şi Nicoleta Tablan de la Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Neamţ.

Campanie antidrog la Colegiul „Roman Vodă”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDincolo de discuţiile despre implicaţiile, consecinţele şi riscurile consumului de droguri, adolecenţii au putut urmări materiale filmate cu mărturii ale consumatorilor de droguri şi au testat starea de ebrietate folosind ochelarii speciali.

La sfârşitul activităţii desfăşurate, directorul unităţii şcolare le-a mulţumit celor doi pentru sprijinul acordat şi a declarat că inclusiv ei, profesorii, au rămas plăcut impresionaţi de modul în care s-a desfăşurat activitatea”, a declarat lt. Marius Gămănuţ, purtătorul de cuvânt al IJJ Neamţ.

Campanie antidrog la Colegiul „Roman Vodă”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎntâlniri similare au avut loc pe 21 ianuarie, la Liceul Tehnologic «Dimitrie Leonida» din Piatra Neamţ şi pe 27 ianuarie la Colegiul Tehnic «Petru Poni» din municipiul Roman. Aceste activităţi sunt demarate în baza unui proiect de formare de abilităţi de viaţă pentru prevenirea consumului de droguri intitulat «LECŢII PENTRU MÂINE», program de care beneficiază mai multe unităţi şcolare din judeţul Neamţ”.

Cristina MIRCEA

Articolul precedentIncendii de Mărțișor: Un autobuz, o cabană şi o casă în flăcări
Articolul următorPrima zi de înscriere la clasa pregătitoare: Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.