pietricica turism

20160417_103939Duminică, 17 aprilie, șefii de campanie ALDE din zona Moldovei, sub coordonarea lui Constantin Iacoban, numit coordonator pe zonă, s-au reunit într-o ședință de lucru la Hanul Răzeșilor. Alături de Constantin Iacoban au mai participat Alexandru Băișanu, deputat ALDE de Suceava, Victor Chirilă, reprezentantul ALDE Iași, și Marcica Luminița Coșa, reprezentantul ALDE Bacău. Șefii de campanie au discutat ultimele amănunte înainte de confruntarea electorală.

„Astăzi, ne-am adunat aici împreună cu colegii noștri din zona Moldovei pentru a discuta ultimele amănunte înainte de campania electorală care se apropie. Vom discuta despre depunerea listelor, depunerea candidaturilor și alte probleme de ordin organizatoric. Suntem optimiști în privința campaniei și alegerilor, avem candidați valoroși cu care putem face surprize la alegeri. Trebuie să muncim până atunci și să ne facem vizibili și să încercăm să transmitem mesaje realiste alegătorilor”, a spus Constantin Iacoban șeful de campanie ALDE Neamț.

„La organizația ALDE Suceava din 114 UAT-uri avem candidați la momentual actual în 96 dintre ele. Unii dintre candidații noștri deja au început să fie amenințați să se retragă din cursa electorală. Eu, fiind și candidat la Primăria Suceava merg să câștig această luptă electorală. Ne dorim să obținem funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava”, a spus deputatul ALDE de Suceava Alexandru Băișanu.

„La Iași avem deja cinci consilieri județeni, iar legat de lupta pentru primărie am reușit să aducem alături de noi un candidat puternic. Este vorba de domnul Radu Botez un om de afaceri ieșean, un dezvoltator imobiliar. La Iași mai avem 12 localități unde nu am găsit candidați pentru primării”, a spus și Victor Chirilă șeful de campanie ALDE Iași.

„Sunt consilier județean ALDE , director de campanie pe județul Bacău. Am condus , de asemenea, campania pentru prezidențiale și campania pentru parlamentare și din cele 95 de localități pe care le are județul Bacău doar la cinci dintre ele nu avem candidați. Încercăm să facem față atacului masiv din partea celor de la PNL care încearcă să ne ia candidații. Targetu-ul nostru este să obținem șase consilieri județeni și să câștigăm funcția de președinte CJ”, a spus și Marcica Luminița Coșa șefa de campanie ALDE Bacău.

C.T. STURZU