“Creșterea numărului de camere de supraveghere video, creșterea eficienței patrulelor de ordine publică, sancționarea fermă a celor care comit fapte antisociale”, sunt doar câteva dintre măsurile decise în şedinţa Comisiei Locale de Ordine Publică convocată joi, 24 august, de primarul Dragoş Chitic.

“S-a stabilit, de asemenea, continuarea și extinderea acțiunilor pentru combaterea cerșetoriei, intensificarea procedurilor pentru transformarea amenzilor persoanelor insolvabile în muncă în folosul comunității. Totodată s-a decis realizarea unei acțiuni comune în perioada imediat următoare a Poliției Locale și Poliției Municipiului, Compartimentul de Ordine Publică pentru verificarea funcționării unităților de alimentație publică situate în apropierea imobilelor de locuințe după ora 22:00”, precizează Primăria Piatra Neamţ.

“Îmi doresc pentru pietreni un grad de confort ridicat, un oraș sigur în care cetățenii să se simtă protejați. Ordinea publică reprezintă o prioritate pentru administrația locală și am cerut  instituțiilor cu atribuțiuni pe linia asigurării ordinii și liniștii publice să fie mai prezente pe străzile din oraș și să intervină cu fermitate atunci când constată fapte care tulbură ordinea și liniștea cetățenilor”, a declarat Dragoș Chitic.

La ședință au participat viceprimarul Bogdan Gavrilescu, secretarul municipiului, Florin Fecic, consilierii locali, Paul Pintilie și Tudor Sălăvăstru, directorul adjunct al Poliției Locale, Silviu Bejenariu și șeful Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Piatra Neamţ – Dragoș Aolăriței. (ZCH NEWS)

Articolul precedentPREMIERĂ Grătar câmpenesc la Parohia “Sf. Voievozi” Arămoaia
Articolul următorRegiunea Nord-Est e “şefă” la contrabanda cu ţigări! De cea mai proastă calitate!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

2 COMENTARII

  1. Sa puna camere si in statia de microbuze de pe Aleea Ulmilor zona bloc 40 ca au ce surprinde seara , mizerie si zgomot facut de manelistii care stau pana dupa ora 12 noaptea si ne jignesc auzul .

  2. Politia Locala sa.si merite banii care ii incaseaza de la buget. Amendeaza o batrana care vinde o legatura de patrunjel pe trotuar dar pe tiganoii care misuna prin piata si fura tot ce le cade in mana nu.i intreaba de sanatate. Nesimtitii…

Comments are closed.