0:00

Camera de Comerţ şi-a ales vicepreşedinţii, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Joi, 24 iulie 2014, a avut loc, la sediul Camerei de Comerț și Industrie Neamț, prima ședință a Colegiului de Conducere ales de către Adunarea Generală a membrilor camerei întrunită în data de 3 iulie 2014. Primul punct pe ordinea de zi a fost alegerea vicepreședinților Camerei de Comerț și Industrie Neamț. În urma votului, au fost aleși trei vicepreședinti cu atribuții specifice și care urmează să coordoneze o anumită zonă din județ.

Pentru zona Roman a fost ales în funcția de vicepreședinte al Camerei de Comerț Neamț, dl. Vasile Balcan, director general la SC Marsat SA, care urmează să răspundă și de problematica din domeniile agricultură, silvicultură, industrie extractivă și prelucrătoare, precum și de mediu. Dl. Francesco Capuano, administratorul firmei CVS Prod SRL va deține, de asemenea, funcția de vicepreședinte al Camerei și va coordona domeniile comerț, turism, transporturi, alte servicii și import-export. Zona arondată dlui. Capuano va fi Târgu Neamț.

Pentru probleme ale domeniilor dezvoltare urbană și construcții, fiscalitate și IMM-uri precum și coordonarea zonei Piatra Neamț, a fost ales în funcția de vicepreședinte dl. Mihai Bârliba, manager la SC Astoria SRL. În sarcina președintelui Camerei de Comerț Neamț, dl. Mihai Apopii au rămas domeniile legislație, servicii camerale și parteneriate, finanțări și proiecte. Celelalte probleme de pe ordinea de zi discutate au fost de ordin tehnic, privind organizarea topului firmelor pe baza datelor din bilanțul depus la data de 31.12.2014 precum și aprobarea noilor tarife practicate de Cameră în legătură cu înscrierea în Arhiva Electronică de Garanții Reale Imobiliare. (Z.C.H.)

Articolul precedentAșteptăm opinia „deontologilor” din cultură
Articolul următorIovu și Căruță nu sunt pe placul selecționerului U19