Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) a lansat luni, 4 mai, un set de propuneri (73 la număr), pentru repornirea economiei naţionale.

Camera de Comerţ a României: 73 de propuneri pentru repornirea economiei, ZCH NEWS - sursa ta de informații„În contextul necesității diminuării efectelor economice negative ale pandemiei COVID-19 asupra mediului de afaceri național, Camera de Comerț și Industrie a României împreună cu membri acesteia – Camerele de Comerț și Industrie județene – au realizat o consultare susținută a comunității de afaceri la nivel național privind politicile publice necesare a fi implementate pe plan economic, financiar, investițional, al pieței muncii și în domeniul agriculturii. Măsurile, care au fost deja propuse Guvernului Românei, vor sprijini, în mod eficient, limitarea pierderilor suferite de comunitatea de afaceri și vor avea menirea de a reconsolida afacerile românești, atât pe durata stării de urgență, cât și după finalizarea acesteia”, potrivit unui comunicat de presă al CCIR. Propunerile, structurate pe capitole, pot fi consultate AICI. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentUn grajd supraîncărcat cu baloți de paie s-a prăbușit peste 20 de vite
Articolul următorCoronavirus – Un singur nou caz confirmat în Neamț. Sunt 34 noi cazuri în Botoșani și 65 nou confirmați în Suceava
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.