pietricica turism

Uniunea Salvaţi România (USR) Piatra Neamț anunţă schimbări în structură de conducere a filialei începând cu data de 17 martie. Potrivit unui comunicat de presă, în cadrul Adunării Generale a USR Piatra Neamț, Ovidiu Stoian a fost reales președinte, el deținând și funcția de vicepreședinte al filialei județene. De asemenea, membrii prezenți la ședința de duminică au stabilit că noua componență a Biroului Local va cuprinde 6 vicepreședinți și nu doar 2, cum a fost până în prezent. Filiala Piatra Neamț numără acum circa 50 de oameni, ceea ce înseamnă că fiecare dintre persoanele din conducere răspunde cam de 6 membri.

“Motivul abordării acestei noi structuri este acela de a responsabiliza mai mulți membri să se implice activ în diferite acțiuni ale organizației, astfel încât filiala noastră să crească. De exemplu, avem un vicepreședinte responsabil cu extinderea, acesta având rolul de a găsi noi membri și de a înființa filiale locale în localități din jurul municipiului Piatra Neamț unde încă nu suntem prezenți. Totodată, avem colegi care și-au luat angajamentul de a coordona activitățile financiare și de comunicare ale filialei, de a organiza acțiunile partidului și de a mobiliza membrii să participe sau de a urmări activitatea instituțiilor publice locale”, a declarat Ovidiu Stoian, președintele USR Piatra Neamț.

Cei 6 vicepreședinți sunt: Florin Zaharia – responsabil extindere, Ramona Tofan – responsabil financiar, Gabriela Isac – responsabil comunicare, Cătălina Dascălu – responsabil acțiuni și mobilizare, Manuel Iacob – responsabil relații cu instituțiile publice şi Petrică Chiţu – responsabil relația cu instituțiile publice.

“Mă bucură dorința membrilor filialei din Piatra Neamț de a candida și de a-și asuma angajamente. Îi felicit pe toți și sunt sigur că vor face o treabă bună. Primul test real pentru noi toți va fi la alegerile europarlamentare. Vom vedea unde ne situăm, cât și cum am crescut de la alegerile parlamentare, unde avem deficiențe și cum le corectăm. Deocamdată ne apropiem de sfârșitul primei etape, respectiv strângerea de semnături care să ne permită candidarea la alegeri alături de colegii de alianță de la PLUS.  De luna viitoare ne pregătim de campania electorală și de găsirea unor persoane care să dorească să urmărească din postura de delegați ai Alianței USR Plus în secțiile de votare dacă procesul electoral se va desfășura corect”, a precizat deputatul USR Iulian Bulai, prezent la reuniunea de la Piatra Neamţ. (M. CONSTANTINESCU)