reclama autocenter

Bucurie de nedescris sâmbătă seară (3 iunie), la sfârșitul finalei turneului zonal fotbalistic U15, dintre LPS Piatra Neamț și Atletico Vaslui. Fotbaliștii profesorilor Gabriel Rădulescu și Răzvan Lupu s-au impus clar, cu 3-0, și s-au calificat între cele mai bune 8 echipe ale țării. Golurile au fost marcate de Nastasă (2) și Vâlea.

“Din 2010, toate finalele posibile și imposibile, la categoriile de vârstă 2000, 2001 și 2002, cu Vasluiul le-am jucat. În finală, am avut 4 bare transversale și încă 4 situații de a marca unu la unu cu portarul advers. Am făcut un meci foarte bun, deși veneam după jocul solicitant, de la ora 12:00, cu cei de la Câmpulung Moldovenesc“, a spus profesorul Gabriel Rădulescu.

În primele două partide, pietrenii au dispus cu 4-0 de Aerostar Bacău (Matei Ilie 2, Andrei Vâlea 2) și cu 2-1 de Junior Câmpulung Moldovenesc (Vâlea și Barabulă). “Concluziile sunt pozitive, în sensul că am reușit să dezvoltăm jocul așa cum ne-am dorit, am fost la cârma tuturor partidelor și ne-am impus într-un mod clar ideile pe teren. Nu sunt dubii în ceea ce privește cea mai bună echipă a acestui turneu zonal“, a mai completat Gabriel Rădulescu.

Alături de formația gazdă au mai dorit calificarea la turneul final Dante Botoșani, CSMS Iași, Atletico Vaslui, Junior Câmpulung Moldovenesc (Suceava) și Aerostar Bacău.

Căpitanul Matei Christian Ilie și fundașul dreapta Marius Matei (în premieră) au fost convocați să participe cu naționala U15 la un turneu de pregătire la Budapesta, în Ungaria. Turneul final al Campionatului Național va avea loc între 9 și 12 iunie, într-o localitate care va fi stabilită zilele acestea.

“Noi ne-am bucura dacă turneul final va fi reprogramat, deoarece nu i-am putea folosi pe Ilie și Matei și, bineînțeles, ne-ar lipsi foarte mult. Din păcate, turneul din Ungaria se suprapune cu ultimul act al Campionatului Național”, a declarat prof. Rădulescu. (Ana MOISE)

Articolul precedentDiana Țigănașu, campioană și vicecampioană balcanică în Turcia
Articolul următorLIGA A II-A: Foresta nu a jucat în ultima etapă şi s-ar putea desfiinţa
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.