Un bărbat de 50 de ani, din Piatra-Neamț, care conducea o autoutilitară, în noaptea de 28 spre 29 mai, pe strada Fermelor din Piatra-Neamț, a accidentat mortal un cal. Conform cercetărilor făcute de polițiști la fața locului, șoferul a fost surprins de apariția a doi cai pe carosabil, a încercat să-i evite, dar pe unul din ei l-a lovit în plin.

Conducătorul auto a fost testat și a rezultat că nu consumase alcool”, a declarat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”A fost anunțată Poliția locală Piatra-Neamț, care trebuie să ia legătura cu un veterinar, pentru a identifica proprietarul calului”.

De la ora 2 noaptea, de când s-a întâmplat accidentul, până astăzi la ora 10, cadavrul animalului n-a fost ridicat de pe acostament. În altă ordine de idei, oamenii care au animale și le lasă libere pe străzi ar trebui sancționați drastic pentru că pun în pericol siguranța traficului.

Un echipaj de la  Poliția Locală a identificat proprietarul calului, animalul nefiind cipat și înregistrat. Calul este al unor cetățeni din comuna Gârcina, cu domilcilul fără forme legale, în Piatra Neamț.

C.M.

 

Articolul precedentTinerii care au postat filmulețul agresiunii sexuale de la Roznov vor fi cercetați sub control judiciar
Articolul următorDe la 1 iunie, se permit competiţii sportive fără spectatori şi evenimente culturale cu maxim 500 de participanţi