Anunțul făcut de un localnic din Tarcău, aseară, 26 noiembrie, care a cerut ajutor la 112 după ce mama sa, Maria Cojocaru, în vârstă de 64 de ani, a plecat de acasă și s-a mai întors până seara, a pus în alertă polițiștii de la Secția Rurală Bicaz. Femeia a fost căutată până noaptea târziu, dar în zadar.

Câinele Tad a salvat o femeie din scaieți, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDecizia salvatoare pentru viața femeii, care are probleme de sănătate, a fost ca în această dimineață să fie folosit câinele polițist Tad și conductorul acestuia din Compartimentul Urmăriți. Probabil că altul ar fi fost deznodământul, fiindcă biata femeie a fost găsită înghețată, cu degerături la mâini și la picioare, prinsă în niște scaieți și bălării, într-o zonă a comunei Tarcău. Un echipaj de ambulanță a transportat femeia la spital.

Câinele polițist Tad, un ciobănesc german în vârstă de 4 ani, și-a dovedit încă o dată abilitățile dezvoltate în cursul antrenamentelor, după ce în luna octombrie 2019 a obținut punctajul maxim la antrenamentul la care a participat la Centrul Chinologic Sibiu. (C.I.)

 

Articolul precedentDezvelirea plăcii aniversare 150 de ani la Colegiul Național „Petru Rareș”
Articolul următorAsistentă medicală judecată pentru corupție – ”ajutată” de un preot