0:00

O familie cu 5 copii a trăit bucuria sărbătorilor de iarnă într-un mod în care nu se aștepta. Polițiștii și pompierii, încărcați cu cadouri, le-au trecut pragul cu desaga plină și le-au adus zâmbetele pe față.

Cadouri de la polițiști și pompieri pentru 5 frați, ZCH NEWS - sursa ta de informații Cadouri de la polițiști și pompieri pentru 5 frați, ZCH NEWS - sursa ta de informații“Sub fiecare uniformă de polițist sau pompier se află un om. Așa că prin acțiunile noastre dorim să motivăm oamenii să fie mai buni și în această perioadă a sărbătorilor de iarnă. Astfel, cu inimile pline de bucurie și cu brațele încărcate cu daruri am pășit pragul unei familii, care simte Crăciunul un pic altfel.

Cadouri de la polițiști și pompieri pentru 5 frați, ZCH NEWS - sursa ta de informații Cadouri de la polițiști și pompieri pentru 5 frați, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCapul acestei familii, Florin, este nevăzător, iar împreună cu cele 5 minuni ale familiei, au luminat încăperea cu bucuria simțită din suflet. Alături de polițiști și pompieri, copiii au împodobit un brăduț, au cântat colinde, au mâncat o felie de cozonac și ce este cel mai important… au simțit bucuria de a dărui.

Cadouri de la polițiști și pompieri pentru 5 frați, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiI-am descris tatălui cu lux de amănunte culorile, zâmbetele, cadourile, a simțit globurile și ghirlandele prin simpla lor atingere, iar bucuria noastră a fost nemărginită când acesta ne-a spus că este prima dată când se simte fericit și acceptat așa cum este. Pentru noi astăzi a fost Crăciunul! ne-au mărturisit cei prezenți“, anunță organizatorii, IPJ Neamț și ISU Neamț. (G.S.)

Articolul precedent“Răzbunarea“ copiilor exploatați de tată la ferma de măgari
Articolul următorAntrenorul Dan Valentin a primit Diploma de Excelenţă pentru întreaga activitate
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.