0:00

În perioada 24-26 decembrie, oamenii legii din Neamț au fost pe teren și au avut ceva de lucru. Polițiștii au intervenit la peste 170 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. În urma activităților, au fost constatate 66 de infracțiuni, 9 persoane fiind surprinse în flagrant delict.

“Cadouri“ de Crăciun de la polițiști: amenzi de 150.000, în trei zile, ZCH NEWS - sursa ta de informații“Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 355 de sancțiuni contravenționale, dintre care 230 pentru abateri de la regimul rutier, în valoare de peste 150.000 de lei. Dintre abaterile rutiere, 154 au fost pentru depășirea regimului legal de viteză“, anunță Poliția Neamț.

“Cadouri“ de Crăciun de la polițiști: amenzi de 150.000, în trei zile, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPe timpul activităților pentru prevenirea accidentelor de circulație, au fost constatate 6 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 49 de permise de conducere, dintre care 30 pentru depășirea limitei legale de viteză, 7 pentru depășiri neregulamentare, 3 pentru consumul de alcool, fiind retrase 6 certificate de înmatriculare. (G.S.)

Articolul precedentPiatra-Neamţ: Opt blocuri ar putea fi reabilitate termic cu bani din PNRR
Articolul următorPietrean mort în condiții ciudate
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.