0:00

Cadavrul unui bărbat descoperit în câmp, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCadavrul unui bărbat de 40 de ani, a fost descoperit în câmp, în dimineța zilei de joi, 8 decembrie 2022. A fost cerut ajutor la numărul unic de urgență 112 și, în urma apelului, la fața locului au ajuns oamenii legii dar și un echipaj de la Ambulanța Neamț.

La data de 8 decembrie a.c., în jurul orei 11:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești, au fost sesizați de un bărbat de 53 de ani, din Văleni, cu privire la faptul că, în perimetrul zonei de captare a apei Lunci, a fost identificată o persoană, ce nu prezintă semne vitale”, a anunțat Poliția Neamț.

Cercetările inițale au concluzionat că era vorba un localnic de 40 de ani. Medicii nu au mai putut face nimic, declarând decesul. În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului, nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Corpul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal pentru stabilirea condițiilor în care a avut loc tragedia.

(G. S)

Articolul precedentPatru răniți după o întoarcere cu probleme
Articolul următorProiect: măsuri dure împotriva excesului de viteză
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.