Cadavrul unui bărbat încă neidentificat a fost scos din apele lacului de acumulare Bicaz în zona localității Poiana Teiului (Muligelu). Cadavrul a fost observat de un localnic într-un loc în care apa nu era foarte adâncă. La fața locului, pe lângă cadrele ISU – Garda Poiana Teiului, a ajuns și Poliția care încearcă să-l identifice pe bărbat. Din primele informații se pare că cu ceva timp în urmă a fost semnalată dispariția unei persoane din comuna Borca, iar polițiștii nu exclud posibilitatea ca respectivul cadavru să fie al persoanei dispărute.

Cadavrul va fi transportat la serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei și pentru stabilirea cauzei morți. În cauză se va întocmi un dosar penal pentru moarte suspectă”, a spus Robert Costân, purtător de cuvânt al IPJ Neamț.

Tot luni după amiaza, pompierii nemțeni au fost chemați să deblocheze o ușă a unui apartament din orașul Târgu Neamț. La fața locului, după ce au intrat în casă pe geamul de la balcon, cei de la ISU au găsit într-o cameră, un bărbat de 66 de ani decedat. Alerta a fost dată de vecinii acestuia care au simțit un miros urât pe casa scării și nu-l mai văzuseră pe om de ceva timp. (E.C.)