0:00

Căciuli de blană model preoțesc contrafăcute!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPoliţiştii suceveni au constatat, joi, 7 iulie, că administratorul unei societăți comerciale din Vatra Dornei „a efectuat acte de comerț cu bunuri, purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată”.

Ca urmare, ei au ridicat, în vederea expertizării, „căciuli de blană model preoțesc”. Mai mult, se vor efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „contrafacere”.

Constatările s-au produs în timpul unei acţiuni „pe linia prevenirii și combaterii faptelor ilegale privind drepturile de proprietate intelectuală”, precizează Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Suceava. „În cadrul acțiunii au fost verificate 19 societăți comerciale, au fost constatate două infracțiuni, ambele la art. 52 din Legea 129/1992 republicată, privind «desenele si modelele» (exemplul de mai sus!). Totodată au fost ridicate bunuri în vederea expertizării în valoare de 1.000 lei, constând în articole de îmbrăcăminte”, potrivit sursei citate. (ZCH NEWS)

Articolul precedent125 de poliţişti au ieşit la „vânătoare” de şoferi
Articolul următorUn consilier local a rupt rândurile la Bicaz
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.