0:00

Ca sub Cetate… Alianța PSD-PDL provoacă demisii în PNL, ZCH NEWS - sursa ta de informații

* liberalul Daniel Cozma vrea să demisioneze din CL, pentru că în CA-ul Şcolii din Humuleşti a fost ales un PDL-ist

Alianța neoficială dintre PSD și PDL la nivel de Consiliu Local Târgu-Neamț pare să producă victime în rândul… liberalilor. Așa se face că, alesul local PNL, Daniel Cozma intenționează să-și dea demisia din legislativul târgnemțean. Supărarea sa vine în urma trădării colegilor de alianță, în speță PSD, care la ultima ședință din luna octombrie, în urma unui vot secret l-au desemnat membru în Consiliul de Administrație a Școlii „Ion Creangă” Humulești pe democrat-liberalul Aurel Aciocârlănoae și nu pe Daniel Cozma, propus și el la această funcție.

„Nu voi accepta niciodată ca un om din legislatura trecută, de pe timpul lui Arnăutu, care a dărâmat Școala de la Humulești, atunci PDL având majoritate în Consiliul Local, iar acum acel membru PDL să fie propus în Consiliul de Administrație al Școlii Ion Creangă din Humulești. E vorba de domnul Aurel Aciocârlănoae. Iar eu care sunt din Humulești, care m-am implicat în problemele acestei școli, acum să fiu nevoit să accept să fiu trădat de proprii mei colegi. Au fost doi colegi care m-au trădat. Dacă lucrurile vor decurge în continuare la fel, voi merge în Biroul Județean și voi lua o decizie, dacă voi rămâne sau nu în continuare consilier local. Vreau să discut întâi cu domnul președinte Ursărescu și cu domnul Traian Humulescu, apoi voi lua o decizie dacă mai rămân sau nu consilier local”, a precizat Daniel Cozma, consilier local PNL.

La ultima ședință de Consiliu Local a existat pe ordinea de zi și un proiect privind aprobarea reprezentanților Consiliului Local și reprezentantul primarului în Consiliile de Administrație a unităților de învățământ cu personalitate juridică. Pentru a reprezenta Consiliul Local în Consiliul de Administrație la școli, consilierii PSD, PDL și PP-DD au făcut front comun împotriva celor de la PNL. Astfel,  la Colegiul Tehnic „Ion Creangă”, din partea PDL a venit  propunerea pentru Viorel Bălțătescu – PDL, iar pentru Școala din Humulești, Aurel Aciocârlănoae, tot PDL. O altă propunere a venit pentru același Viorel Bălțătescu membru în CA la Colegiul Tehnic „Ion Creangă” și Daniel Cozma de la PNL pentru Școala din Humulești. În urma votului secret, Aurel Aciocârlănoae, PDL, a fost ales cu 11 voturi din 19, membru în CA la Școala din Humulești, în dauna penelistului Daniel Cozma, care a obținut doar 8 voturi.

Ciprian Traian STURZU

Articolul precedentSurplusul de la Apa Serv
Articolul următorPlanuri mari pentru Locativ Serv Piatra Neamț

1 COMENTARIU

  1. La Targu Neamt alianta PDL-PSD e aranjata de multa vreme.Arnautu a decis ca dl Harpa sa candideze pe post de iepuras la alegerile locale din 2012 sa nu-l incurce .Tot dl Arnautu a facut blatul si cu consilierii locali din lista USL-ULUI.Din acest motiv cei mai vehementi candidati USL(in special dl Andone-PNL,dl Dron-PSD..etc) AU FOST TRECUTI IN LISTA DE ALEGERI DUPA LOCUL 5.Blatul dintre Arnautu si fosta conducee PSD NEAMT(SENATORUL CHELARU )a fost facut in tot judetul Neamt.Nu inteleg de ce se mira acum dl.consilier Cozma!!ORICUM DUPA DEZMEMBRAREA COMPLETA A PNL-ULUI URMEAZA CANDIDATURA LA POSTUL DE PRIMAR A D-LUI TRAIAN HUMULESCU DIN PARTEA PSD.,iar lista de candidati va fi facuta doar din cei mai docili si fara personalitate candidati care sa nu puna nici o problema in consiliu in caz de ajung consilieri.VOR FI DATI AFARA DIN PARTIT TOTI CEI PROMOVATI DE FOSTUL PRESEDINTE ANDONE NECULAI .ASTFEL NOUA GASCA RECONSTITUITA PE CRITERII FEUDALE DE SUPUNERE FATA DE SEFI(supunere si DONATII CONSISTENTE DE BANI PENTRU PARTID IN CAMPANIE SI PENTRU SEFUL CARE DECIDE LISTA DE CANDIDATI.)In noua lista intra toti cei care AU BANI DE DAT DIN TOATE PARTIDELE ,,IN SPECIAL PDL-ISTI CU TRAISTA PLINA DIN MANDATUL TRECUT.Sa nu se mire dl Cozma daca nu ajunge sef la PNL TARGU NEAMT ..CHIAR DL .ARNAUTU DECEBAL CACI NICI DOMNULUI URSARESCU NU-I VINE RAU DACA VEDE SACUL DE PARALE!Asta e politica in toata Romania….o adevarata competitie INTRE CLANURI POLITICE PENTRU FURTISAGURI DIN BANI PUBLICI!!TRAIASC ALA TARGU NEAMT ALIANTA SECURISTO-MAFIOTA PDL-PSD!

Comentariile sunt închise.