0:00

C.A.R Pensionari Târgu Neamț: „Nu există nicio pagubă”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPe 27 septembrie, la sediul Casei de Ajutor Reciproc Pensionari Târgu Neamț și la domiciliul unui administrator de firmă au avut loc percheziții efectuate de către polițiștii de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria orașului. Polițiștii de la Târgu Neamț s-au sesizat din oficiu despre faptul că femeia (care ar fi avut calitatea de administrator al firmei), în vârstă de 45 de ani, din Târgu Neamț a reușit să creeze o pagubă de 220.000 lei C.A.R-ului Pensionari folosind metoda clasică „adeverința”. Firma plecare s-au eliberat adeverințe este Mob Abast din Târgu Neamț si acum există un dosar penal pentru înșelăciune.

În urma articolului din zch.ro (aici), C.A.R Pensionari Târgu Neamț ne-a transmis mai multe precizări.

C.A.R Pensionari Târgu Neamț: „Nu există nicio pagubă”, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Subscrisa C.A.R Pensionari Târgu Neamț, cu sediul str. Ștefan cel Mare nr. 133, reprezentată legal de către președintele, doamna Mihaela Moruzi, având în vedere articolele din presa online publicate la data de 27.09.2022 în ceea ce privește percheziția efectuată la sediul nostru, dorim să facem următoarele precizări:

  • instituția noastră nu are nicio implicare în cauză;
  • am colaborat cu organele de cercetare penală și am pus la dispoziția acestora toate înscrisurile solicitate;
  • organul de conducere al C.A.R Pensionari care este Adunarea Generală, în anul 2017, prin Statut care este autentificat și înregistrat la Grefa Judecătoriei Târgu Neamț, a aprobat înscrierea ca membri ai asociației noastre și a salariaților care au încheiat contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată;
  • nu există nicio pagubă pentru că împotriva celor care fac împrumut și nu achită voluntar, utilizăm cu celeritate toate reglementările legale și statutare, inclusiv apelând la forța coercitivă a statului”.

Firma Mob Abast a fost înființată pe 3 martie 2013 și are ca obiect de activitate comerțul cu mobila, articole de menaj și de fierărie și nu pare să fi depus bilanț de mai mulți ani. Interesant de urmărit este și până unde vor ajunge cercetările, mai ales că oamenii legii s-au sesizat din oficiu în acest caz.

C.T.S

Articolul precedentIonel Arsene a obținut doar reaudierea a 4 martori-cheie în apelul de la Brașov
Articolul următorVIDEO. Peste 100.000 euro confiscați, peste 21.000 mc lemn indisponibilizați în cele 146 percheziții în dosarul mafiei lemnului
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.