Buturuga mică în carul României Mari, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Partidul România Mare s-a trezit cu două moașe. Una e comitetul național de coordonare, care, învestit cu puteri depline după marea detronare a lui Vadim de la 15 iunie, organizează intern partidul pentru congresul ce va avea loc pe 27 iulie, la Alba Iulia. A doua e însuși Vadim, care, refuzând să admită scoaterea lui pe tușă, deunăzi, a decis, din nou, excluderea lui Dumitru Badea și a desemnat un nou președinte la PRM Neamț. Dintr-un e-mail cu parfum de credibilitate (întrucât conține cuvintele cheie prm și neamț), pe care-l redăm cu fidelitate în cele ce urmează, ni se aduce la cunoștință că ”Nistor Stejărel Dumitru, noul președinte PRM Neamț”:

”Biroul Permanent al partidului Romania Mare a hotarat in sedinta din 7 iunie 2013 ca Nistor Stejarel Dumitru sa asigure in regim de interimat conducerea filialei nemtene a PRM.

In cadrul aceleiasi sedinte, Biroul Permanent a decis totodata excluderea din PRM a fostului presedinte al filialei nemtene, Dumitru Badea si a doamnei Catalina Moisa. Decizia a fost luata in conformitate cu articolul 32 din statutul  PRM.

Prioritatea noului presedinte pentru perioada imediat urmatoare este reorganizarea filialei nemtene a partidului in vederea desfasurarii in bune conditii a activitatii PRM in judet.

Va transmitem atasat decizia Biroului Permanent PRM nr. 42 din data de 12.07.2013.

PRM  Neamt”

Interimatul proclamat la Neamț are caracter de iminență: ”…domnul Stejărel Nistor, care va lua măsuri urgente pentru reorganizarea și desfășurarea în bune condițiuni a activității Filialei”.

Dl. Stejărel Nistor s-a declarat mai mult decât dornic de a-și începe activitatea ca șef al PRM Neamț, numai că nu chiar în atâta regim de urgență. Pentru că rolul de buturugă mică trimisă să răstoarne carul mare de sub Dumitru Badea e mai complicat decât se vede de la București. ”Deocamdată sunt singur. Trebuie să văd care e treaba”, a declarat Nistor, adăugând că, în ce-l privește, nu are niciun gând să deschidă război cu Badea&Comp, despre care singur zice că ”Ei au fost în PRM de când a apărut partidul, eu acum o lună și ceva am demisionat din PDL. Ei m-au căutat, de la București, și mi-au propus să fiu președinte”. ”Îl respect pe dl. Badea, ca om, ca politician, ca fost parlamentar, ca fost vicepreședinte de Consiliu Județean. Nu vreau să mă războiesc cu el, vreau ca el să mă ajute”, și-a exprimat speranțele Stejărel Nistor.

Dumitru Badea a avut o poziție francă și categorică: ”Vadim nu mai e nimic în PRM, nu mai are niciun drept, prin urmare tot ce face el e lovit de nulitate. Sigur, dacă vrea să reorganizeze, să reorganizeze! Unde vrea și pe cine vrea, dar nu în PRM! Poate-și face partidul lui… Și să-mpartă funcții în toată țara, cât vrea! Vadim și toate organele de conducere ale partidului au fost revocați din funcție, pe 15 iunie, și atunci s-au ales noi structuri, care să se ocupe de organizarea congresului de pe 27 iulie. Noi asta facem acum, ne organizăm, gospodărește, statutar, așa cum trebuie. Eu, Funar și încă un coleg, de la București, conducem acum PRM până se vor alege noile organe de conducere ale PRM. Avem mandat limitat până la congres și suntem singurii îndreptățiți legal să luăm hotărâri. Orice alte intervenții la filiale sunt nule și neavenite”, a declarat Dumitru Badea.

Cine e Stejărel Nistor

Până a vedea ce, cum și între cine se mai întâmplă prin PRM Neamț, se cuvin spuse câteva cuvinte despre dl. Stejărel Nistor și cine este el. În etate de vreo 38 de ani, tânărul a acumulat în ultimii 10-12 ani o vastă experiență politică, începând cu cea PSD (în a cărui organizație de tineret a activat cât a fost partidul la putere), continuând după 2004 cu cea a PNL-PLD-PDL (mai corect spus echipa Gheorghe Ștefan), iar acum, iată, a PRM-ului. Experiența politică l-a ajutat și în ascensiunea profesională, îndeplinind în ultimii ani criteriile de performanță și fișe de post prin Consiliul Local Piatra Neamț (consilier ales 2008-2012), apoi pe la compania Apa Serv (șef peste Achiziții), apoi pe la Ministerul Comunicațiilor (șef Serviciu Servicii Suport Administrativ, asimilat unui post de director), pentru ca, după venirea USL la butoane, dl. Stejărel să fie rechemat la bază, pe un post simbolic de la Achiziții, la societatea Parking.

Dana OSTAHIE

Articolul precedentBacalaureat pe „moșia” lui Stan: Șefă de promoție umilită pentru dreptul la opinie
Articolul următorAlbanez la FC Ceahlăul

1 COMENTARIU

  1. Nea Mitica, lasa bre si pe altii ca doar nu ai sa mori presedintele filialei Piatra-Neamt! Stejarel este tanar si pe deasupra are si coada verde si….. esarfa verde! Parca asa cu un presedinte mai tanar, PRM va face o figura frumoasa la viitoarele alegeri locale sau regionale si totodata poate mai vin si tineri in politica….. ca de BRONTOZAURI s-a saturat orasul asta! Succes STEJAREL in noua misiune ce o ai de indeplinit! Te saluta un prieten ander-cover!

Comments are closed.