Bugetul municipiului Piatra Neamț va fi votat în şedinţă extraordinară, pe 15 aprilie, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPrimarul municipiului Piatra Neamț, Andrei Carabelea convoacă consilierii locali într-o şedinţă extraordinară pe 15 aprilie, ora 14,00, graba fiind dată de necesitatea de a aproba bugetul pentru acest an, primul proiect din cele şase aflate pe ordinea de zi. Interesant este că bugetul pe judeţ urmează să intre la vot abia pe 22 aprilie, potrivit unor surse de încredere din Consiliul Judeţean Neamţ.

Vor fi operate unele modificări în organizarea comisiilor de specialitate ale legislativului pietrean, generate de plecarea prin demisie a consilierului Cristian Sauciuc şi înlocuirea lui cu Andrei Tilea.

În aceeaşi şedinţă vor mai fi două proiecte destinate modificării contractului cu Parking, unul dintre ele pentru intrarea în legalitate a celor 302 noi locuri de parcare şi desfiinţarea altor 29, lucrări realizate anul trecut. Acestea nu au mai trecut prin şedinţa consiliului local pentru că, între timp, Comisia pentru analiza şi fluidizarea circulaţiei rutiere nu s-a mai întrunit.

Un alt proiect se referă la închirierea, prin licitaţie publică, a unor bunuri din ştrandul municipal, iar cel de-al şaselea se referă la aprobarea documentației pentru delegarea gestiunii activității de dezinsecție, dezinfecție și deratizare.

Bugetul municipiului Piatra Neamț va fi votat în şedinţă extraordinară, pe 15 aprilie, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Angela Croitoru

Articolul precedentNeamț: Fiscul are șef nou pentru următoarele cinci luni
Articolul următorNoi restricții în comuna Ceahlău și alte localități nemțene
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.