cj tabela vot

Consilierii județeni au aprobat joi, 30 ianuarie, bugetul pentru unitățile teritorial-administrativ din județul Neamț, și asta după ce liderii partidelor reprezentate în CJ și președintele Culiță Tărâță s-au pus de acord asupra sumelor pe care le-a primit fiecare comună, oraș și municipiu, în fața mai-marilor de la București. Proiectul de buget a fost aprobat în forma finală aproape în unanimitate și spunem aproape, pentru că 4 consilieri PNL au refuzat să voteze pozitiv în semn de protest pentru că mai multe comune conduse de primari PNL au primit foarte puțini bani.

”Au fost primării care au primit mai mult decât altele. S-a încercat o dezbinare a primarilor PNL. La unii le-au lăsat sumele, la alții le-au luat aproape tot. De exemplu comuna Botești, unde există și un liceu tehnologic, acolo tăierea acestui buget se va răsfrânge și asupra elevilor”, a spus consilierul județean Vasile Pruteanu.

”Subscriu”, a spus președintele Culiță Tărâță. „Ați votat bugetul la indicația șefilor de partid. Hai să dăm cărțile pe față. Nu am spus niciodată nu, colaborăm, găsim soluții…dar mergeți într-o comună. Cu ce e vinovat elevul de acolo? Hai să găsim soluții ca din toată sărăcia să găsim un echilibru”, a spus președintele Culiță Tărâță. (I.C.)

Articolul precedentLecție de non-violență
Articolul următorȘedință CL amânată la Târgu-Neamț