0:00

Bucurii de la Jandarmi, ZCH NEWS - sursa ta de informații

«Jandarmii nemţeni au hotărât să aducă un strop de bucurie în sufletele a două familii cu posibilităţi materiale foarte reduse. Pe timpul executării misiunilor, jandarmii au văzut situaţia dificilă în care trăiesc aceste persoane şi, acum, fiecare ofiţer sau subofiţer a contribuit cu cât a putut, astfel ca, de sărbători, să putem aduce un sprijin acestora.

Datorită ajutorului acordat de jandarmi, ajutor ce s-a apropiat de suma de 1000 lei, familia Pintilie, din Roznov, şi familia Dănilă, din Târgu Neamţ, vor avea ce le trebuie pentru sărbătorile de iarnă.

Familia Pintilie, alcătuită din cinci persoane, o mamă singură, fără loc de muncă, care are grijă de trei băieţei, de trei, şapte şi zece ani, şi o fetiţă de şase ani, a primit mai multe produse alimentare, dar şi multe jucării pentru cei mici.

La Humuleşti, jandarmii au găsit două femei în vârstă, de aproximativ 70 de ani, ce se ajutau reciproc. Doamna Dănilă a văzut că o altă consăteancă nu mai are unde locui şi a luat-o să trăiască alături de ea.»

Compartiment informare şi relaţii publice

Inspectoratul Județean de Jandarmi Neamț

Bucurii de la Jandarmi, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Articolul precedentDă sărbători…
Articolul următor45 de ani de sport în sala Ceahlăul