reclama autocenter

Sancţiunile pe care poliţiştii le aplică în fiecare zi pentru nerespectarea măsurilor anti-Covid, includ astăzi, 6 mai, şi 33 de amenzi “acordate” unui lot de 33 de petrecăreţi, identificaţi în timpul descinderilor DIICOT în cluburile Chaplin’s şi Jazz Cafe. Mâine, pe buletinul de presă al IPJ Neamţ vor fi prezentaţi şi ceilalţi “beneficiari” ai sancţiunilor.

33 de sancțiuni au fost aplicate persoanelor fizice pentru participarea la activități în spațiul public/privat pentru care au fost instituite interdicții/restricții, în valoare de peste 51.000 de lei”, se arată în comunicatul Poliţiei Neamţ.

Rămâne de văzut dacă persoanele amendate vor contesta în instanţă sancţiunile, mai ales că ar avea şi un argument credibil: e imposibil să te droghezi când porţi mască.

În afară de amendaţii din cluburi, poliţiştii au organizat 8 acțiuni punctuale, în zonele aglomerate, restaurante și localuri publice, centre comerciale și mijloace de transport în comun şi au aplicat 90 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 8.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor privind protecția individuală.

C.M.

Articolul precedentSalvamontiştii – intervenţie pentru evacuarea a 4 „curajoşi” care s-au aventurat pe un traseu închis
Articolul următorFabrica de ciment de la Tașca riscă să își piardă autorizația de mediu și sistarea activității