Marian Bondrea

Marian Bondrea va fi un supervizor al antrenorului Costel Ilie. Vicepreşedintele executiv al Ceahlăului, Marian Costea, susţine că atribuţiunile acestuia nu vor fi similare cu cele ale antrenorului principal, Costel Ilie. „Domnul Bondrea, cunoscut ca profesor universitar, vine mai mult ca să-l ajute pe Costel, care se află la început de drum. Deciziile importante de ordin tehnico-tactic îi vor aparţine exclusiv lui Ilie“, spune Costea.

Oficialul Ceahlăul a mai precizat că miercuri, la reunirea lotului, anunțată pentru ora 10 la Stadionul Municipal, vor fi prezenți și 3 jucători străini: un belgian, care a mai evoluat la o echipă din prima ligă, un sloven ce a mai jucat în liga a doua și a treia din Germania, dar și un olandez, care a evoluat tot din ligile inferioare din țara natală. Numele lor sunt, însă, ținute la secret. Dacă ne pronunţăm acum asupra numelor lor, există pericolul ca jucătorii respectivi să fie deturnaţi spre alte formaţii“, este convins vicepreşedintele Marian Costea. (C.S.)

Articolul precedentMiercuri, la Botoşani „Zilele Eminescu”
Articolul următorNiculcea a revenit la Unic

1 COMENTARIU

  1. Ha,ha,ha…sa nu-i fure Bradul Roznov, Viitorul Podoleni, sau alta echipa de renume…Am mai avut multe scenarii din astea cu jucatori veniti in probe.

Comments are closed.