pietricica turism

Marian Bondrea (2)

Directorul tehnic Marian Bondrea este cel care a preluat destinele echipei FC Ceahlăul, după seria de trei înfrângeri consecutive înregistrate de pietreni în ultimele trei etape din Liga I. Conducerea administrativă a luat această decizie după ce pietrenii au pierdut cu 0-1, la Brașov, cu FCM, 0-2, acasă, cu Astra și cu 0-2, în deplasare, la Chiajna, ultima fiind pusă în mare parte sub semnul greșelilor de arbitraj.

Cele trei meciuri în care FC Ceahlăul n-a izbutit să înscrie și n-a izbutit să acumuleze măcar un punct au dus formația pietreană pe locul 11 în clasamentul primei ligi, la 6 puncte de primul loc retrogradabil. Marian Bondrea a realizat prima performanță în antrenorat pe banca tehnică a celor de la Inter Sibiu, cu care a promovat în Divizia A în anul 1988. Apoi s-a transferat la Electroputere Craiova, unde a și evoluat ca antrenor, echipă pe care a preluat-o în Liga a II-a și a dus-o până în cupele europene. Costel Ilie rămâne antrenor secund, iar transferul de putere s-a făcut ”tacit”, fără ca presa să afle alte amănunte. (C.S.)

1 COMENTARIU

  1. DA` ce se indoia cineva ,ca C.Ilie ,stie sa antreneze ,cine a fost atent la declaratiile unor jucatori ,ei il regreta pe Miriuta asa ca …sa auzim de rezultate , speram ca mai bune.Sa dea Domnul sa scapam de smenarii astia care administreaza acum clubul,sa vina unul s-au mai multi care doresc performanta ,si nu doar salvarea de la retrogradare.

Comments are closed.