0:00

Bogdan Gavrilescu îl vrea pe Traian Băsescu la Piatra Neamț și a numărat membrii de partid, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiBogdan Gavrilescu, președintele PMP Neamț, vrea să organizeze Consiliul Executiv Național al PMP, în luna septembrie la Piatra Neamț. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă organizată la Piatra Neamț, la sediul PMP, vineri, 27 iulie. În același context au fost anunțate și alte demersuri pe care PMP le va face în următoarea perioadă atât în plan organizațional intern cât și în ceea ce privește campaniile demarate de partid, la nivel național.

Deja am discutat cu colegii mei din conducerea partidului, nu am stabilit încă o dată exactă, pentru că sunt pregătite pentru începutul lunii septembrie o tabără de vară și un CEN, unde vom fi și noi prezenți. Pe data de 3 septembrie avem organizat un Consiliu Executiv Național la Tulcea. După aceea, la Neamț se va desfășura următorul Consiliu Executiv Național. Vor fi prezenți toți colegii mei de la nivel național și cred că va fi prezent și președintele Traian Băsescu. În ceea ce privește campania noastră de strângere de semnături pentru alegerea primarului în două tururi, vreau să vă spun că la nivelul județului Neamț s-au strâns deja 5000 de semnături. Semnăturile sunt doar de la membrii PMP Neamț, cu această ocazie am verificat și baza de date a partidului, dar în perioada 6 – 18 august, la Piatra Neamț, va fi instalat un cort unde vom fi prezenți pentru a strânge semnături în același scop de la toți oamenii care doresc ca primarul să fie ales în două tururi de scrutin”, a declarat Bogdan Gavrilescu, președinte PMP Neamț.

La aceeași conferință de presă a fost prezent și președintele interimar al PMP Piatra Neamț, Cristian Sauciuc care a anunțat datele la care vor fi organizate alegeri interne la organizațiile de femei și tineret. (E.C.)

Articolul precedentPubliserv a instalat un nou semafor în Piatra Neamț
Articolul următorPediatria – primul hop pentru noul manager al Spitalului de Urgență Neamț! Constructorul a trimis somație
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.