pietricica turism

sala polivalenta 01Calificate la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, handbalistele tricolore vin, pe 4 iunie, la Piatra-Neamț, pentru a susține, în compania Belarusului, ultimul meci din preliminariile EURO 2016 din Suedia.

Deja s-au pus în vânzare bilete pentru aceste eveniment handbalistic găzduit de Sala Polivalentă pietreană.

Tichetele pot fi achiziționate online, pe site-ul eventim.ro și în rețeaua magazinelor partenere. Prețurile biletelor oscilează între 30 lei și 60 de lei, iar pentru familii se acordă pachete promoționale (adult+copil = 40 lei).

“Este un eveniment important pentru echipa națională feminină. Acesta este ultimul meci oficial înaintea participării la Jocurile Olimpice. Noi, ca federație, dorim să mergem în toată țara cu echipele naționale ale României. Piatra-Neamț, pentru mine personal și pentru federație, este un oraș important, deoarece reprezintă un centru de handbal cu tradiție”, a declarat Alexandru Dedu, președintele Federației Române de Handbal.

Pietrenii sunt entuziasmați de faptul că Sala Polivalentă va găzdui cea mai bună națională la jocurile sportive din țara noastră:Ținem la echipa națională, pentru că are o istorie foarte frumoasă și vom fi prezenți pe 4 iunie la meci”.

România este medaliată cu bronz la CM din 2015. În aceste preliminarii pentru Europene cele mai grele jocuri au fost cu Norvegia. Tricolorele au învins formația nordică la București cu 25-20 și au cedat, în deplasare, cu 17-27. Înainte de a juca împotriva naționalei din Belarus la Piatra-Neamț, tricolorele înfruntă reprezentativa Lituaniei. (Ana MOISE)