Bătălia pentru un loc în poliţie: PROBA SCRISĂ * 3,68 candidaţi/loc!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUltima probă a concursului de încadrare directă, din sursă externă sau reîncadrare, ca polițiști va avea loc, la finalul acestei săptămâni, anunţă Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), prin intermediul unui comunicat de presă. Aproape 7.000 de candidați au rămas să concureze pe cele 1.900 de locuri de agenți de ordine publică din Poliția Română.

„Sâmbătă, 14 mai, cei 6.999 de candidați rămași în concursul pentru a deveni agenți de ordine publică vor susține proba scrisă. Aceasta este ultima probă de concurs, la finalul cărora, numărul de agenți de ordine al Poliției Române va crește cu 1.900 de persoane. Proba scrisă urmează să fie susținută în fiecare dintre cele 5 centre zonale, la care au fost arondate unitățile teritoriale unde s-au înscris candidații”, precizează IGPR.

Proba scrisă se va desfăşura astfel:

  • București – Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”;
  • Câmpina – Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr”;
  • Iași – Universitatea „Gheorghe Asachi” și Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad”;
  • Cluj-Napoca – Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan”, Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu”, Liceul Teoretic „Avram Iancu”, Liceul Tehnologic nr. 1;
  • Slatina – Centrul de Formare și Perfecționare a Polițiștilor „Nicolae Golescu”, Colegiul Național „Ion Minulescu”, Colegiul Național Vocațional „Nicolae Titulescu”.

„În vederea asigurării accesului în incinta unității de învățământ, fiecare candidat trebuie să prezinte un document de identitate valabil, cu fotografie (carte de identitate, permis de conducere, pașaport). Pentru a afla sala de concurs, candidații sunt rugați să consulte site-ul Poliției Române (www.politiaromana.ro), începând cu data de 12 mai 2016, ora 17:00″, mai precizează IGPR. (ZCH NEWS)

Articolul precedentBilete la meciul România-Belarus de la Piatra Neamţ (04.06.2016)
Articolul următorDeputat de Neamț, reclamat de DNA la Inspecția Judiciară
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.