0:00

Bilete de tratament balnear, seria de Paşte, prin Casa de Pensii, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCasa Județeană de Pensii Neamț informează că, pentru a patra serie de tratament balnear, cu data de intrare în stațiuni perioada 24-27 aprilie, s-au alocat 45 de bilete în Stațiunile Covasna, Căciulata, Sarata Monteoru, Amara, Herculane, 1Mai – Oradea, Felix, Olănești, Buziaș, Sovata, Vatra Dornei și Nicolina. În acest moment, din această serie, mai sunt disponibile 36 de bilete pentru Staţiunile Amara (10 bilete), Lacul Sărat (2 bilete), 1 Mai – Oradea (3 bilete), Neptun (2 bilete), Ocna Șugatag (2 bilete), Pucioasa (2 bilete), Costinești (2 bilete) și Nicolina (13 bilete).

“Biletele sunt alocate prin aplicație informatică, beneficiarii fiind înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament. Lista cererilor aprobate poate fi verificată la sediile Casei Județene de Pensii Neamț din Piatra Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituției https://www.pensiineamt.ro/bilete-de-tratament/. Reamintim că ridicarea biletelor de tratament balnear alocate se va realiza numai după informarea telefonică, la data stabilită, de luni până vineri, între orele 8.30 – 13.00“, precizează Oana Fodor, inspector în cadrul Compartimentului Comunicare, Relaţii Publice.

Pentru înscriere, doar cererea tip trebuie să fie depusă la sediul casei teritoriale de pensii, cu cel puțin 30 de zile înainte de prima lună din perioada în care se solicită sejurul. Restul documentelor vor fi atașate cererii în momentul eliberării biletului.

Până acum au fost depuse 3.108 cereri de tratament balnear pentru anul 2022, şi au fost valorificate, pentru primele trei serii de tratament balnear, un număr de 101 bilete de tratament.

Angela Croitoru

Articolul precedentSentință în așteptare – amenințare cu bombă la instanța Bacău
Articolul următorAdolescentă dispărută de la casa de copii
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.