0:00

Bilanțul furtunii în Neamț: un stâlp de curent electric căzut și un copac dărâmat, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFurtuna din seara de marți, 2 iunie, nu a rămas fără consecințe negative în teritoriu. Forțe ale ISU Neamț au fost nevoite să intervină în două localități pentru a înlătura un copac căzut, respectiv un stâlp de curent electric văzut pe carosabil.

În comuna Dobreni, echipajele Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Dobreni au acționat prompt pentru îndepărtarea unui copac căzut pe carosabil. Intervenția rapidă a echipajelor SVSU a permis reluarea traficului în condiții de siguranță, evitând astfel posibilele accidente sau blocaje.

În orașul Târgu-Neamț, pe strada 9 Mai, pompierii din cadrul Detașamentului Târgu-Neamț au intervenit pentru îndepărtarea unui stâlp de curent care căzuse pe carosabil. Această intervenție a fost importantă pentru a preveni orice pericol pentru siguranța locuitorilor și pentru a restabili circulația normală în zonă.

Reamintim că la ieșirea din Gârcina au intervenit forțe ale DRDP Iași pentru curățarea aluviunilor adunate pe drumul național din zonă (amănunte aici).

Bilanțul furtunii în Neamț: un stâlp de curent electric căzut și un copac dărâmat, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Autoritățile continuă să monitorizeze situația și să intervină acolo unde este necesar pentru a asigura siguranța cetățenilor și a minimiza impactul fenomenelor meteo asupra comunităților.

Denisa POPA

Foto ilustrativă: arhivă

Articolul precedent„Măicuțele virale”, păstrate după gratii
Articolul următorOportunități de angajare în Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.