0:00

Ieri, 9 iulie, în Roznov, un bărbat, de 59 de ani, din Piatra Șoimului, care mergea pe bicicletă, a fost lovit de un autoturism, care efectua manevra de mers înapoi. Șoferul, un bărbat de 36 de ani, din Roznov, a părăsit locul accidentului, fiind găsit de polițiști la scurt timp după producerea accidentului, potrivit informațiilor furnizate de subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Biciclist accidentat în Roznov. Șoferul a părăsit locul accidentului, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiBiciclistul a suferit câteva traumatisme pentru care a necesitat internarea în spital. La testarea pentru alcool, polițiștii rutieri au constatat că bărbatul de pe bicicletă avea o concentrație de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul nu consumase alcool. Bărbatul din Roznov este cercetat acum pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului. (Angela Croitoru)

Articolul precedentUn motociclist fără permis a sărit gardul, ca să scape de polițiști
Articolul următorPropunerea Primăriei Piatra Neamț: Grădina publică ”Nicu Albu”, un loc pentru comunitate, o legătură între trecut și viitor
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.