reclama autocenter

iarna 2014 bicaz 01

În orașul Bicaz, începând de sâmbătă, 25 ianuarie, dis-de-dimineață, potrivit spuselor primarului, mașinile drumarilor au fost în stradă. Peisajul de poveste nu a pus probleme șoferilor, care s-au declarat mulțumiți de felul în care au fost deszăpezite drumurile.

„De ieri, dimineață, s-a intrat cu utilajele pentru deszăpezire. Mai mult de muncă este în zona Izvorul Muntelui, satele Secu și Pototci, dar în momentul de față nu este nicio problemă. Dacă e cazul, se poate intra și cu Ambulanța. Toate căile de acces sunt libere. Nu avem niciun sector de drum blocat.  Deocamdată, este material antiderapant suficient”, a declarat Nicolae Sălăgean, primarul orașului Bicaz.

Medicii de la Substația Bicaz a Serviciului Județean de Ambulanță au precizat că pe parcursul intervențiilor nu au întâmpinat dificultăți. „De ieri și până acum (n.r. duminică, 26 ianuarie), nu am avut solicitări spre Izvorul Muntelui, dar știm că e drumul bun. Se circulă în condiții de iarnă, iar până acum nu am întâmpinat probleme deosebite”. Dacă autoritățile au făcut față, ieri, condițiilor de iarnă, şi cei mai gospodari, care locuiesc la casă, au pus mâinele pe lopeți pentru a putea să-și deschidă porțile. (M.T.)

Articolul precedentTârgu-Neamț: Administraţie dotată
Articolul următorRoman: Zăpada nu a stricat weekendul autorităților