Actualizare: Șoferul, un bărbat de 51 de ani, din Borlești, a suferit mai multe traumatisme la cap și și-a fracturat mâna stângă. Accidentul s-a produs după ce a pierdut controlul direcției într-o curbă. „Bărbatul conducea o betonieră pe un drum comunal din Tazlău și pe un sector de drum în curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcției și s-a răsturnat într-un șanț. Din cauza leziunilor suferite nu a putut fi testat alcoolscopic”, a declarat Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț. Ancheta continuă pentru ca polițiștii rutieri de la Piatra-Neamț să stabilească exact împrejurările.

Victima a fost scoasă de pompierii de descarcerare de la Piatra-Neamț și care au fost sprijiniți de pompierii SVSU Tazlău, potrivit lt. Irina Popa, ofițerul de presă al ISU Neamț. Șoferul rănit a fost preluat de ambulanță și dus la spitalul din Roman.

***Știre inițială****

O persoană a fost rănită grav după ce o betonieră s-a răsturnat în șanț, la Tazlău, potrivit ISU Neamț.

Accidentul s-a produs astăzi, 21 octombrie și a fost anunțat la 112 pe la ora 13.15. La locul tragediei au fost trimiși să intervină pompierii de descarcerare și echipaje medicale. Vom reveni.

C.I.

Articolul precedentTrei firme amendate cu 80.000 lei pentru muncă la negru
Articolul următorL1 Înfrângeri pentru Poli Iaşi şi FC Botoşani