Actualizare: Șoferul, un bărbat de 51 de ani, din Borlești, a suferit mai multe traumatisme la cap și și-a fracturat mâna stângă. Accidentul s-a produs după ce a pierdut controlul direcției într-o curbă. „Bărbatul conducea o betonieră pe un drum comunal din Tazlău și pe un sector de drum în curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcției și s-a răsturnat într-un șanț. Din cauza leziunilor suferite nu a putut fi testat alcoolscopic”, a declarat Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț. Ancheta continuă pentru ca polițiștii rutieri de la Piatra-Neamț să stabilească exact împrejurările.

Victima a fost scoasă de pompierii de descarcerare de la Piatra-Neamț și care au fost sprijiniți de pompierii SVSU Tazlău, potrivit lt. Irina Popa, ofițerul de presă al ISU Neamț. Șoferul rănit a fost preluat de ambulanță și dus la spitalul din Roman.

***Știre inițială****

O persoană a fost rănită grav după ce o betonieră s-a răsturnat în șanț, la Tazlău, potrivit ISU Neamț.

Accidentul s-a produs astăzi, 21 octombrie și a fost anunțat la 112 pe la ora 13.15. La locul tragediei au fost trimiși să intervină pompierii de descarcerare și echipaje medicale. Vom reveni.

C.I.