reclama autocenter

papagalii fara bilet

După bulucul de dume, care din care mai bărboase, că cine o să se aburce în fotelul de la șpetal, na, că se limpezește lucrurile. Dacă scumpa și gingașa doamnă vice (complimenturile noastre, cu plecăciuni) s-o dat la o parte după prințipul cu diferențele de greutate de la unele înaripate și poziția lor strategică, și doamna secretar Dana s-o gândit, că nu are nevoie de bătaie de cap, plus de asta se strica tandemul din cejeu și nu-i cușher pentru partid. Altfel zis, s-o retras. Acuma, dom` Lazăr o să se concureze pă el, cam tot ca la celălant șpetal din celălant municipiu. Nu băgăm penele în ceară, că nu o fost ceva înghesuieli pă telefoane scurte și porunci de sus în jos, dar dacă stăm și ne gândim mai sănătos …partidu` e în toate. Așa că dom`doftor, spor, sănătate și poate dați o glajă de răchie de foncție nouă. Da`, nu la pet dă plastic dă două litre!

Eheee, da și junele nostru prefect, navetist zilnic de două ori pe săptămână, tre să ne dea de băut. Păi da, că de la noi o cetit că vine ambasadoru` polonilor și pă chestia asta poftește musai să se vază cu domnu`. Acuma nu știm ce pot să vorbește doi oameni care dacă se mai văd o dată au de două ori, dar noi suntem convinși că e o bună ocazie ca domnu` prifect să poarte brăcinarii regulamentar, adică să se afișeze la costum, curat, la protocol, că doar e reprezentantu` guvernoiului. Dacă își face rost și de tălmaci pe limba lui, ar fi protocolul complect, pentru că nu-i tocmai cușher să vorbești acasă la tine limba invitatului sau altă engleză gimnastică, cum făcea domnu` Iliescu cu „ză dacs cams from ză tracs“. Părerea lui cumătru` cu perciunii până la șlapi.

Domnu` premare de la târgu` cu cetate, după ce s-o uns cavaleri al licorii lui Bachus s-o gândit să coboare meletăria den pod. Adică de pe primărie. Păi, ce fel de instituție serioasă este ceea ce conduce, că intră cine vrea, iese tot așa, plus că se răsuflă tot felul de dume care nu dau bine la olfactivu` partidului, bașca că nu se mai poate bea un șpriț dă vin în tihnă, că îndată apare la gazetă. Așa că, și-o dat acreditări pă fiecare inștituție media, la câte o singură persoană, pentru evitarea aglomerației și perturbarea zicerilor de duh la conferinți dă presă. Acuma trecem peste faptu` că pe noi nu ne-o băgat în seamă, da` ăsta den mijloc, când o mai auzit că premarele e un fel de șăf de vinoase, e gata-gata să-și facă un cuib sub streșina `mnealui. Plus de asta, am vorghit deja, pă persoană fizică, cu o altă rudenie cu pene (inclusiv la pălărie) să ne zică ce-i pe acolo, dacă colegu` se îmbată și nu răspunde la esemes. Aferim, dom` premare!

Articolul precedentFestivalul de Muzica Sacră “Festum Domini”, ediţia a III-a
Articolul următorCetatea Muzicală a Brașovului, ediţia a IX-a