0:00

Știre actualizată. Bebeluș de cinci luni a suferit arsuri de gradul II de la ulei încins, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare 4 octombrie: Femeia, care avea bebeluşul în braţe, ar fi încercat să-şi lovească soţul cu tigaia, luată de pe aragaz, în cap, potrivit informaţiilor furnizate de Radu Roibu, purtătorul de cuvânt al SAJ Neamţ. Însă, în momentul în care a ridicat tigaia, uleiul fierbinte a ajuns pe fetiţă, pe femeie şi doar câţiva stropi pe bărbat. Totul de la un conflict verbal banal între soţi.

Potrivit şefului de Secţie dr. Sidonia Susanu: „Copilul este bine, stabil hemodinamic, se află internat în Unitatea Funcţională de Arşi. Prezintă arsuri de gradul II la nivelul feţei, gâtului, toracelui anterior şi a antebraţului stâng, pe aproximativ 10% din suprafaţa corporală”.

Medicilor ieşeni li s-a comunicat că a fost un incident în familie în urma căruia fetiţa şi mama au suferit arsuri.

Actualizare: Potrivit şefului de Secţie dr. Sidonia Susanu: „Copilul este bine, stabil hemodinamic, se află internat în Unitatea Funcţională de Arşi. Prezintă arsuri de gradul II la nivelul feţei, gâtului, toracelui anterior şi a antebraţului stâng, pe aproximativ 10% din suprafaţa corporală”.

Medicilor ieşeni li s-a comunicat că a fost un incident în familie în urma căruia fetiţa şi mama au suferit arsuri.

Știre inițială: Un bebeluş de numai 5 luni şi mama acestuia, de 40 de ani, din Săbăoani au ajuns vineri, 30 septembrie, în jurul orei 20:20, în Centrul de Primiri Urgenţe Roman cu arsuri provocate de lichid fierbinte. Cu aproximativ o oră înainte la aceeaşi familie fusese chemată ambulanţa pentru tatăl bebeluşului, un bărbat în vârstă de 40 de ani, care avea acelaşi tip de arsuri, dar a refuzat transportul la spital.

Potrivit informaţiilor furnizate de Laura Trifan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal Roman, micuţul avea arsuri de gradul II provocate de ulei încins pe faţă şi pe mâini. Medicii romaşcani i-au acordat mamei şi bebeluşului primele îngrijri şi au solicitat transferul la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Sfânta Maria din Iaşi, pentru Secţia de Reconstrucţie Plastică. Mama şi copilul au ajuns, împreună, la Iaşi.

Încă nu se cunoaşte contextul în care întreaga familie a suferit arsuri provocate de ulei încins.

Angela Croitoru

Articolul precedentTopul Firmelor 2021 – un eveniment la care CCI Neamț celebrează performanța economică
Articolul următorPiatra-Neamț: Un șofer care a lovit alte două mașini a ajuns în stare gravă la spital
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.