0:00

BAZA HIPICĂ – pe fluxul Prefecturii, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Memoriul întocmit de Costache Lupu, președintele Clubului Ecvestru Piatra Neamț, către Cancelaria Primului Ministru, prin care acesta a relatat istoria trecerii terenului pe care este amplasată Baza Hipică ”Virgil Bărbuceanu”, teren care a fost scos la licitație de ANAF, în contul datoriilor societății ”Perla Invest”, a ajuns pe masa prefectului Vasile Angheluță. Acesta a primit documentul pe data de 4 septembrie 2014, de la Cancelaria Primului Ministru, la fel ca și Costache Lupu.

”Referitor la memoriul dumneavoastră, vă facem cunoscut faptul că a fost transmis, spre competentă soluționare, INSTITUȚIEI PREFECTULUI – JUDEȚUL NEAMȚ, solicitând luarea măsurilor legale ce se impun. Urmează ca, în termenul legal, instituția sesizată să comunice  Cancelariei Primului Ministru și dumneavoastră soluția adoptată”, se spune în răspunsul Cancelariei Primului Ministru către Costache Lupu. Prefectul Vlad Angheluţă a confirmat informaţia şi a precizat că „memoriul se află în lucru pe fluxul Prefecturii”.

Costache Lupu trage nădejde că unele răspunsuri ar putea fi oferite chiar primului ministru, Victor Ponta, șeful direct al prefectului Vlad Angheluță, cu ocazia vizitei sale în Piatra Neamț, vizită anunțată deja pe unele canale media pentru data de 18 septembrie a.c. Nici Costache Lupu nu a primit (încă) un răspuns oficial. Cel puțin așa declară președintele Clubului Ecvestru Piatra Neamț.

”Așa după cum v-am spus, odată cu acțiunile pe care le-am întreprins în instanță am sesizat și instituțiile statului cu privire la situația de fapt a terenului pe care este amplasată Baza Hipică Virgil Bărbuceanu, printre care și Guvernul României. Singurul răspuns pe care l-am primit până acum a fost din partea Ministerului Tineretului și Sportului, care pune în vedere Primăriei Piatra Neamț că destinația terenului nu poate fi schimbată. Aștept și soluția de la Prefectură, pentru că dl. prefect Vlad Angheluță nu mi-a comunicat încă nimic oficial, dar nu mi-am pierdut răbdarea, pentru că am înțeles că premierul Victor Ponta va fi prezent joi, la Piatra Neamț. Poate că dl. prefect îi va comunica personal dlui. Ponta măsura legală pe care a luat-o în calitate de garant al aplicării legii în județul Neamț”, a declarat Costache Lupu. (M. STOIAN)

Articolul precedentReforma educaţiei la clasele I şi a II-a / Lipsa manualelor forțează buzunarele părinților
Articolul următorPromoția 1961 de la „Petru Rareş” Revederea de 53 de ani

1 COMENTARIU

  1. ANAF-UL sa vanda jeepul pe care Goldan il foloseste mai mult în interes personal decat in interesul societatii (NT20PER), eventual sa-l vanda pe el!

Comentariile sunt închise.