0:00

Doi tineri, unul de 24 și celălalt de 29 de ani, au fost reținuți de poliție, în ziua de 8 mai, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie. Astăzi, 9 mai, cei doi vor fi duși la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bicaz, cu propunere de arestare preventivă.

„În fapt, la data de 7 mai, poliţiştii de la Secția 12 Bicaz au fost sesizaţi de un bărbat de 40 ani, din Borca, despre faptul că, în timp ce se afla la un bar din centrul localităţii Borca, a fost lovit de două persoane necunoscute care i-au sustras bani şi bunuri. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că la data de 7 mai, în intervalul orar 20:00–22:30, persoana vătămată a consumat băuturi alcoolice împreună cu cei doi bărbaţi, timp în care aceştia au observat că are asupra sa o sumă de bani”, a declarat agentul șef adjunct Robert Costân, din cadrul Biroului de presă al Poliției Neamț.

În momentul în care bărbatul a ieșit și s-a dus „în partea laterală a unității”, probabil la toaleta din aer liber, cei doi l-au urmărit, l-au lovit, i-au luat telefonul mobil și 800 de lei, după care au fugit. N-au apucat, însă, să se bucure de pradă. (C.M.)

Articolul precedent9 mai aniversat sub ploaie torențială
Articolul următorEvaluare Naţională: 195 de elevi absenţi la matematică * Conţinutul testelor
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.