Bătrână de 84 de ani dispărută fără urmă, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMaria Toma (84 de ani), din Costişa, este căutată peste tot, fără succes până acum, din ziua de 11 noiembrie.

Bătrâna a fost în vizită la un copil de-al ei, stabilit în Piatra-Neamţ, a plecat spre casă dimineaţă la ora 8, dar n-a mai ajuns.

Rudele au intrat în panică şi au anunţat poliţia, după 12 ore de căutări zadarnice.

„Imediat au fost demarate activități de căutare, atât în locurile publice de pe raza municipiului, cât și la locuințele persoanelor apropiate femeii”, a precizat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Poliţiştii cer ajutorul cetăţenilor şi-i roagă să sune de îndată la 112, dacă o văd pe bătrână pe undeva sau ştiu unde s-ar putea afla.

Maria Toma este înaltă de 1,65 m, cântăreşte în jur de 60 kg, are constituție astenică, fața ovală, părul alb, tuns scurt şi ochii căprui. La momentul dispariției era îmbrăcată cu geacă verde şi fustă neagră, purta o eşarfă maro şi cizme din piele de culoare neagră, iar în mână avea o poşetă cu actele personale. (C. MIRCEA)

Articolul precedentPărinţii le-au dat dispărute, ele umblau cu iubiţii!
Articolul următorCasa de cultură din Piatra-Neamţ s-a închis! Şi cea din Roman!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.