0:00

Bătrână de 83 de ani, lovită cu pumnul în față de nepotul ei de 38 de ani, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO bătrână de 83 de ani, din Doljești, a ajuns la spital, în ziua de 31 august, după ce nepotul ei, în vârstă de 38 de ani, a lovit-o cu pumnul în față. Individul, care este din Tămășeni, a intrat în curtea bunicii sale furios și, fără vreun motiv, a agresat-o.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore pe agresor, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de violare de domiciliu și violență în familie”, a declarat agentul Georgiana MOșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”În aceste condiții, existând o stare de temere și un risc asupra vieții și integrității victimei, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva celui în cauză”.

Astăzi, 1 septembrie, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

C.M.

 

Articolul precedentÎn Neamț sunt alte 28 persoane infectate. Record nedorit național – 60 de decese și 522 bolnavi în ATI
Articolul următorAnul școlar în declarațiile miniștrilor: Telverde pentru întrebările părinților și fără declarație pe proprie răspundere