Mădălin Aursului,agresorul din Roznov, a contestat măsura arestării preventive imediat ce a fost dispusă împotriva lui, iar dosarul a fost trimis de la judecătorie, la Tribunalul Neamț. Mâine, 29 mai, la ora 10, se va judeca această contestație, un magistrat de la tribunal urmând să decidă dacă-l menține după gratii 30 de zile.

Dispune arestarea preventivă a inculpatului Aursului Mădălin, cercetat în dosarul penal nr. 2051/P/2020 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violente, tulburarea ordinii si linistii publice, agresiune sexuală și de ultraj contra bunelor moravuri, pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 26.05.2020 şi până la data 24.06.2020, inclusiv. În temeiul art. 272 Cod procedură penală, onorariul apărătorului din oficiu, în cuantum de 313 lei, se avansează din fondurile Ministerului Justiţiei către Baroul Neamţ (pentru avocat Rusu Cora Florentina – delegaţie nr. 18943/26.05.2020)”, se arată în încheierea de ședință pe care Mădălin Aursului a contestat-o.

Având în vedere acțiunile revoltătoare ale individului, care nu este la primele agresiuni comise, este puțin probabil să obțină înlocuirea arestului preventiv cu arest la domiciliu sau control judiciar.

O femeie din Slobozia, care cunoaște bine familia în cauză ne-a declarat că Mădălin Aursului fumează de la vârsta de 5 ani și tot din copilărie a început să consume alcool: ”Ne-a făcut satul de râs, nu se poate să se comporte în halul ăsta. Dar asta a văzut acasă, numai scandaluri și bătăi, așa se comportă și el. Iar despre polițiști, ar trebui să-i schimbe cineva. Sunt câțiva băieți tineri, cu niște aere de nu se mai poate, ar trebui puși la treabă că nu prea știu decât să dea amenzi, în rest nimic muncă de poliție”.

C.M.

Articolul precedent6 ani de închisoare pentru agresorul sexual de la Roznov
Articolul următorAvertizare imediată de vijelii și grindină în aproape toată Moldova