Lupta pentru șefia CAR Pensionari Roman continuă la aproape un an de la declanșarea scandalului între actuala conducere – reprezentată de Dumitru Călărășanu și tabăra reprezentată de Constantin Tărâță. Printr-un anunț difuzat în presă și prin afișe împărțite în oraș, acesta din urmă anunță o nouă Adunare Generală a membrilor CARP pentru duminica viitoare.

Pensionarii sunt înștiințați că în cadrul Adunării se vor discuta activitatea, situaţia juridică a CARP Roman din perioada 11 iulie 2013 – 23 martie 2014 și se vor căuta soluţii legale pentru deblocarea situaţiei CARP. “La şedinţă pot participa membrii CARP Roman care doresc şi îi interesează activitatea organizaţiei. Participanţii vor avea asupra lor carnetul de membru al organizaţiei şi cartea de identitate”, se spune în anunţ.

În consecință, actuala conducere a împânzit și ea orașul cu anunțuri, ce se adresează “membrilor de bună credință” conform cărora nimic din ce se spune mai sus nu este adevărat: “Convocarea Adunării Generale a membrilor CARP în data de 23 martie este o mare minciună! Convocarea este făcută de numiții Tărâță C. și Scutaru Miluță. Dumnealor doresc să zăpăcească mințile oamenilor și să facă tot ce este posibil pentru a se înscăuna la conducerea CARP și a pune mâna pe fondurile membrilor”. Pe lângă cele 8 procese deja în instanță, plângeri venite din ambele părți, se va mai adaugă încă una, legată de acest convocator, pentru care actuala conducere vrea să-l atace la Judecătoria Roman. (C. MATEI)

Articolul precedentPrimele medalii naționale ale schiului pietrean
Articolul următorWeek-end „în parametri” la UPU