Bătaie la Bodești, 7 răniți, au intervenit mascații (știre actualizată), ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: ”Ca reacție imediată, la fața locului s-au deplasat polițiștii, fiind solicitat și sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care au aplanat cu operativitate altercația izbucnită. Din primele cercetări a reieșit faptul că, în urma unui litigiu privind o suprafață de teren, 8 persoane cu vârste cuprinse între 19 și 51 de ani, din localitatea Bodești, s-ar fi agresat fizic reciproc. În urma conflictului, 7 persoane au suferit leziuni, fapt pentru care au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul și dispunerii măsurilor legale în cauză. Situația conflictuală a fost detensionată prin intervenția polițiștilor, în prezent nefiind înregistrate probleme în domeniul ordinii și siguranței publice”, a declarat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Stire inițială: A fost scandal de pomină în această seară (26 iunie), în zona Hotar, din comuna Bodești, unde s-au încăierat două familii (vreo 10 persoane în total), din cauza unei bucăți de teren, pe care ambele și-o revendică. După ce-au epuizat ”argumentele” contondente, 7 dintre protagoniști au fost preluați de ambulanțe și duși la spital, pentru îngrijiri medicale.

Pentru a potoli spiritele la fața locului s-au dus polițiștii de la secția rurală și mascații din cadrul IPJ Neamț. Vom reveni cu detalii.

C.M.

Articolul precedentS-a deschis sezonul estival la Ştrandul municipal Roman
Articolul următorCentrul Militar Judeţean Neamţ recrutează rezerviști voluntari