0:00

Bătaie în Gara Roman: victima a ajuns la spital, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat de 36 de ani este în custodia Poliției Neamț fiind cercetat în urma unui scandal care a avut loc în Roman. S-a întâmplat pe 8 februarie, când oamenii legii au fost anunțați că în zona Gării Roman este o persoană rănită.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a reieșit că, la aceeași dată, în jur orei 15:50, între doi bărbați, ce se aflau în zona Gării Roman, pe fondul consumului de substanțe halucinogene ar fi izbucnit un conflict spontan, ambii bărbați, cu vârste de 42 și 36 de ani, din municipiul Roman, aplicându-și reciproc mai multe lovituri”, conform IPJ Neamț.

Cercetările ar fi stabilit că cei doi combatanți ar fi inhalat prenadez, apoi și-au administrat reciproc pumni și picioare. Urmează ca ancheta să stabilească ce a generat conflictul, precum și cui îi aparținea arma albă, un cuțit, folosit în timpul scandalului. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal cu acuze de lovire sau alte violențe, pentru stabilirea, cu exactitate, a situației de fapt.

(G.S.)

Articolul precedentFOTO. VIDEO. Premieră la Vânători-Neamț: Ședință de consiliu local filmată
Articolul următorCum a scăpat un polițist de cazier
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.