0:00

Tribunalul Neamț a respins, ca nefondată, solicitarea Prefecturii Neamț de anulare a hotărârii Consiliului Local Piatra-Neamț din februarie 2022. Hotărârea stabilea că parcările de reședință să fie preluate în directa gestionare a Primăriei Piatra-Neamț și degreva Parking inclusiv de activitatea de blocare/deblocare a mașinilor parcate neregulamentar. Hotărârea a fost atacată în aprilie 2022, în contencios administrativ, de Prefectură, Adrian Niță argumentând printre altele că documentele nu au fost în dezbatere publică.

Decizia de astăzi, 8 iulie, a Tribunalului Neamț nu este definitivă și nu este exclus să asistăm la o prelungire a procesului, la Curtea de Apel Bacău.

Bătaia pe parcări la Piatra-Neamț – efectele deciziei Tribunalului Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Situația parcărilor de reședință din Piatra-Neamț a fost tulbure până de curând, când Consiliul Local a decis ca gestiunea să rămână la Parking. Rămâne de văzut cum vor sta lucrurile după ce acest poces se va încheia definitiv și dacă Primăria Piatra-Neamț se va întoarce la procedura întreruptă în primăvară (detalii aici ).

C.I.

Articolul precedentOficial. Cel puțin 10 reguli majore noi în Educație
Articolul următorFOTO. Un autocar cu ucraineni implicat într-un accident, transfer la vamă cu ISU Neamț și Bacău