ACTUALIZARE Arnăutu va prelua partidul lui Băsescu * Reacţia PNL, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiACTUALIZARE 2: „Arnăutu și-a dat demisia din PNL și implicit din calitatea de consilier local la Grumăzești” – Florin Hopșa, secretarul general al PNL Neamț.

*****

ACTUALIZARE 1: După apariția știrii, dl. Decebal Arnăutu ne-a contactat să ne confirme că și-a depus demisia din PNL și ca va prelua organizația PMP Târgu Neamț în calitate de interimar.

*******************

ŞTIRE INIŢIALĂ: PMP Neamț pare să se întărească pe zi ce trece, mai ales după ce a preluat și ce a mai rămas din UNPR-ul local. Nemulțumiții din PNL, în special foștii membrii PDL, par să-și îndrepte tot mai mult privirile spre partidul care are în acest moment o funcție de vicepreședinte la Consiliul Județean, un deputat, destul de mulți consilieri locali.

Unul dintre nemulțumiții din PNL este, fără îndoială, Decebal Arnăutu, fostul primar fostul primar de Târgu Neamț. Aproape umilit și obligat să candideze la Grumăzești, Arnăutu pare să fie tentat să preia organizația locală a PMP. Contactat telefonic, nu a confirmat, dar nici nu a infirmat negocierile cu partidul condus pe plan local de Laurențiu Dulamă.

Acesta a dat o declarație care confirmă discuțiile: ”E adevărat, am avut discuții cu domnul Arnăutu, pentru a prelua șefia organizației PMP Târgu Neamț, dar deocamdată nu e nimic care să poată spune că am ajuns la un acord. Dl. Arnăutu este un om responsabil și va decide”.

Surse din PMP Târgu Neamț ne-au asigurat că, în următoarele zile, vor mai pleca și alți liberali spre PMP, nemulțumiți de modul cum s-a făcut analiza rezultatelor alegerilor locale și că nimeni nu și-a asumat dezastrul de la Târgu Neamț.

În cazul în care știrea se va confirma, Decebal Arnăutu va pierde postura de consilier local la Grumăzești și va intra în lupta pentru alegerile parlamentare. (V.B.)

Articolul precedentROMAN: Bâlci cu modificări
Articolul următorFC CEAHLĂUL: Nedelcu şi Mateiciuc au plecat neplătiţi
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.