Bărbatul care și-a tăiat gâtul și s-a aruncat pe geam rămăsese fără serviciu, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPolițiștii au stabilit detalii în cazul bărbatului de 38 de ani, din Piatra-Neamț, care a fost atât de hotărât să moară încât nu s-a lăsat până nu a reușit. Mai întâi și-a tăiat gâtul, în partea laterală, scop în care a folosit două cuțite. Probabil și-a dat seama că moartea va fi dureroasă și va dura câteva minute, așa încât a decis să se arunce de la etaj. Și impactul cu solul i-a fost fatal.

Omul era cunoscut în Piatra-Neamț, ca fiind vesel și amabil cu toți cei care ajungeau la Stația Rompetrol de vizavi de Petrodava, unde a lucrat. Apoi s-a mutat la o altă benzinărie. Numai că de două, trei săptămâni rămăsese fără serviciu și starea lui de depresie, pe care încă o traversa de 4 ani, de când i-a murit mama, de care fusese foarte atașat, s-a acutizat. Peste toate, avea și discuții dese cu tatăl, care consumă alcool. Și toate ”amănuntele” adunate au creat un ”tot” pe care nu l-a mai putut suporta. Imediat ce tatăl lui a plecat la piață, în dimineața de 24 septembrie, a hotărât că nu mai vrea să trăiască.

După lămurirea tuturor circumstanțelor, dosarul penal întocmit pentru ucidere din culpă (actuala încadrare juridică a morții suspecte) va fi clasat.

C.M.

Articolul precedentCele două eleve bătăuşe de la Colegiul Tehnic Ion Creangă nu vor fi exmatriculate
Articolul următorPlutonierul Asmarandei – 4 medalii de aur la Campionatul European
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.