0:00

Bărbatul care a vrut să-şi arunce copilul în aer rămâne în arest preventiv, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPe 27 ianuarie, opinia publică afla despre o situaţie incredibilă: un bărbat din Piatra-Neamț anunţase că se va sinucide şi îi va lua viaţa şi fiului său de 7 ani, provocând o explozie în locuinţa în care locuia cu chirie, după ce a fost eliberat din închisoare. Ştefan a provocat o deflagraţie, nu sufficient de puternică pentru a duce la materializarea intenției aanunțate.  Au intervenit luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale și atât bărbatul cât și  fiul său au scăpat cu viaţă şi au ajuns în spital, la Iaşi, cu arsuri.

Mai multe detalii despre caz găsiți aici.

Arestat preventiv în februarie, după externarea din spital, din acel moment şi până pe 19 iulie, a contestat mereu măsura arestului preventiv. Şirul contestaţiilor făcute de Ştefan Bocancea s-a oprit ieri, 19 iulie, la Curtea de Apel Bacău. Curtea a respins ca nefondată cererea acestuia de a fi judecat în arest la domiciliu, hotărârea fiind definitivă.

Decizia Curții de Apel a venit exact în ziua în care cei doi luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale -care-au intervenit salvându-i viața băiețelului de 7 ani și reținându-l pe Bocancea- au primit distincția pentru curaj și profesionalism, Emblema de onoare a MAI.

Bocancea este recidivist, el ispășind deja o pedeapsă la închisoare pentru că şi-a violat fosta nevastă.

Angela Croitoru

Articolul precedentVIDEO: Copii blocați la Duruitoarea, inundații și DJ 155F închis traficului la Durău, după codul roșu de ploi din Neamț
Articolul următorPloile nu contenesc până pe 22 iulie, cod portocaliu de inundații
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.