0:00

Bărbat salvat la limită din apartamentul care ardea, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLocatarii unui bloc de pe strada Anton Pann din Roman și-au salvat vecinul de la etajul II, în seara de 20 iulie.

Oamenii au văzut fum ieșind pe fereastra de la bucătărie și și-au amintit că proprietarul intrase în casă cu câteva ore în urmă.

”Incendiul a fost anunțat la ora 18:02, iar la locul indicat s-au deplasat 9 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman cu o autospecială de stins incendii şi o ambulanţă SMURD”, a declarat lt. Andrei Grancea, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

”Pompierii au spart uşa apartamentului şi au intrat în locuinţă, unde au constatat că ardeau conţinutul unui vas de gătit aflat pe aragaz şi materialele textile de lângă vas. Proprietarul, care dormea în aceeaşi cameră şi era uşor intoxicat cu fum, a fost transportat la spital de echipajul SMURD”.

Tot din cauza unui aragaz nesupravegheat a luat foc, în aceeași zi, o bucătărie de vară din satul Buruienești, comuna Doljești. De data asta flăcările s-au extins la mobilierul din încăpere, pe care l-au făcut scrum, și la acoperișul din care au mistuit suprafața de 12 mp. (C.M.)

Articolul precedentDorna Art Festival (29-31 iulie)
Articolul următorTârgu-Neamț: Pretendenți la funcția de city-manager
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.